|
тииии нали осъзнаваш, че това не е пиърсинг на КЛИТОРА ?(понякога се изумявам от незнанието на жените за собствената им анатомия.....) клитор се нарича малкото чувствително топченце някъде там между гънките(което за съжаление повечето мъже май смятат за митично създание) и пробиването му аз лично никак не го подкрепям, не дай си боже стане някой гаф - и си губиш 80% от сексуалното удоволствие това, за което питаш, е надклиторен пиърсинг. хоризонталния изглежда много добре, зараства бързо и в повечето случаи безпроблемно, не изисква кой знае какви грижи, всъщност това важи и за вертикалния. и в двата случая се пробива само кожната гънка, без да се наранява самия клитор. разликата е там, че ако си по-чувствителна там долу, вертикалния би могъл да породи неприятни усещания(обицата постоянно е в допир с клитора и при по-чувствителен такъв се получава едно неприятно търкане). ако всичко си ти е наред обаче, заставам твърдо зад вертикалния, усещането с него наистина е по-различно:))) за вертикален се използва само прав или извит барбел, докато на хоризонталния може да се сложи и халка/подкова/туистър(т.е. при него имаш по-голям избор на бижута). иначе, ако питаш мен, щото и аз се чудех много кой от двата - хакай направо и двата, болката е минимална, удоволствието си заслужава на 100%
п.с. и земи прочети повече, срамота е да си с толкова ниска сексуална култура, особено що се касае до твоята собствена анатомия
_________________ ...:::Romance Is For The Weak-Minded:::...
|